Home Zeeland Middelburg Middelburgse rijdt onder invloed

Middelburgse rijdt onder invloed

Donderdag tegen 23.00 uur werd een 37-jarige Middelburgse automobiliste betrapt op rijden onder invloed. De vrouw reed slingerend over de N57 vanaf Middelburg in de richting van Serooskerke en raakte diverse keren bijna de tunnelwanden. Toevallig reed haar een medewerker van Rijkswaterstaat die met zwaailichten op zijn auto het overige verkeer op afstand van het voertuig kon houden.

Voorbij de rotonde afslag Klarenbeek ging de vrouw op de rijstrook voor tegemoetkomend verkeer rijden, waardoor zeker drie auto’s moesten uitwijken. Daarna reed zij de goede rijstrook weer op en kwam uiteindelijk in de berm tot stilstand.

De vrouw bleek bijna 4x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Zij moest haar rijbewijs inleveren.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling die op zondag 5 november rond 16.30 …