Home Noord-Brabant Tilburg Politie grijpt in bij huiselijk geweld

Politie grijpt in bij huiselijk geweld

De politie arresteerde een 42-jarige man uit Tilburg vanwege huiselijk geweld. Hij bedreigde en mishandelde zijn vriendin (29) op donderdagavond 14 maart 2013. Daarnaast dreigde hij hun 15-maanden oude zoontje iets aan te doen. De man kreeg een tijdelijk huisverbod opgelegd.

De politie werd gebeld nadat de vrouw via het keukenraam de woning in de wijk Stokhasselt was uitgevlucht. Daarvoor had zijn meerdere vuistslagen in haar gezicht moeten incasseren. Volgens de vrouw was haar vriend dronken en dreigde hij ook hun 15-maanden oude zoontje iets aan te doen. Ze deed aangifte, waarbij duidelijk werd dat er langer sprake was van spanningen. De politie arresteerde de 42-jarige man. Hij is ingesloten en in verzekering gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt

De verdachte krijgt ook een huisverbod opgelegd. Zo’n huisverbod wordt namens de burgemeester opgelegd en is bedoeld als afkoelingsperiode en om rust te creëren voor de gezinsleden, terwijl hulpverleningsinstanties aan de slag gaan met de zaak.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…