Home Utrecht Verkeerscontrole op de Overste den Oudenlaan

Verkeerscontrole op de Overste den Oudenlaan

Woensdag hielden agenten in samenwerking met de Belastingdienst een verkeerscontrole. Twintig bestuurders kregen een bekeuring. Tussen 08.30 uur en 13.00 uur controleerden agenten op de Overste den Oudenlaan auto’s, aanhangers, bedrijfsauto’s en taxi’s. In totaal gingen vijftig voertuigen langs de controle en twintig bekeuringen werden uitgereikt. Twee personen werden aangehouden en één voertuig is buiten gebruik gesteld en weggesleept.

Via een ANPR-voertuig (Automatische NummerPlaat Herkenning) werden 1780 voertuigen voor de Belastingdienst gescand. Hier bleken 32 bestuurders een openstaande schuld te hebben. Veertien voertuigen werden in beslag genomen en het openstaande totaalbedrag was bijna € 97.000.

 

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…