Home Noord-Holland Hilversum Verdachte voor vier woninginbraken aangehouden

Verdachte voor vier woninginbraken aangehouden

Dinsdag kon na onderzoek door het Woninginbrakenteam een man aangehouden worden die verdacht wordt van betrokkenheid bij vier woninginbraken. De woninginbraken vonden plaats op de Kievitsstraat in Hilversum in februari, april en mei van 2012 en op de Strokel in Ermelo in december 2012. In het onderzoek werd in februari al een 21-jarige Hilversummer aangehouden. Hij zit in bewaring.

Dinsdag 2 april kon een tweede verdachte worden aangehouden. Op de Naarderweg in Hilversum zagen agenten de verdachte rijden. Hij werd staande gehouden en de 23-jarige man (woonplaats onbekend) kon worden aangehouden. Vrijdag 5 april wordt hij voorgeleid bij de rechter-commissaris in Lelystad.

Bij de aanhouding reed de verdachte door rood licht en bleek geen rijbewijs in zijn bezit te hebben. Voor deze overtredingen kreeg hij een bekeuring.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…