Home Utrecht Utrecht Stad Man rijdt met te veel alcohol op

Man rijdt met te veel alcohol op

In de nacht van woensdag op donderdag werd een man aangehouden die auto reed terwijl hij te veel alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Rond 01.00 uur kwam de melding dat op het Zandpad in Utrecht een automobilist tegen een andere auto was aangereden en vervolgens was doorgereden. Agenten kwamen ter plaatse en verderop zagen ze de bewuste auto geparkeerd staan met de bestuurder, een 36-jarige man uit Waardenburg erbij. Agenten roken een alcohollucht en hij werd aangehouden. Op het politiebureau bleek hij na een ademanalyse onder invloed van alcohol te zijn (875 ug/l). Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs is ingevorderd.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…