Home Utrecht Amersfoort Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden in een onderzoek naar meerdere moorden. Het gaat om cold cases uit de periode 2011 tot en met 2014: twee moorden in Amersfoort, twee in Houten en een in Steenbergen.] De recherche heeft nieuwe informatie ontvangen over de moorden op Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38). Beide mannen werden in 2014 in Amersfoort doodgeschoten. Het rechercheteam wil deze moorden opnieuw onder de aandacht brengen.(UPDATE onderin dit artikel)

De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden in een onderzoek naar meerdere moorden. Het gaat om cold cases uit de periode 2011 tot en met 2014: twee moorden in Amersfoort, twee in Houten en een in Steenbergen.

Laad meer Amersfoort
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Overval woning – Zandbergenlaan – Amersfoort

In de nacht van 9 op 10 februari is een bejaard echtpaar overvallen in hun woning aan de Z…