Home Utrecht Man biedt telefoons te koop aan

Man biedt telefoons te koop aan

Agenten hielden in de middag van dinsdag een man aan die op straat telefoons te koop aanbood. De politie zoekt uit waar de telefoons vandaan komen. Rond 14.45 uur kreeg de politie de melding dat een man telefoons te koop zou aanbieden op de Laan van Nieuw Guinea in Utrecht. Een getuige werd aangesproken door de man die telefoons aanbood. De getuige sloeg het aanbod af en belde de politie. Agenten kwamen ter plaatse en zochten op basis van een signalement naar de man. Op de Laurens Reaalstraat kon de man (gegevens onbekend) worden aangehouden. Daar bleek dat de man ook nog iemand anders telefoons had aangeboden. De man is overgebracht naar het politiebureau. Bij fouillering bleek dat de man in het bezit was van meerdere telefoons en opladers. De politie heeft de telefoons en opladers in beslag genomen en zoekt uit waar ze vandaan komen.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…