Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Koperdief aangehouden

Koperdief aangehouden

Dinsdagavond rond 18:30 uur hebben agenten een man aangehouden die wordt verdacht van het wegnemen van koper en oud ijzer. Dankzij een oplettende getuige, die het signalement van de vermeende koperdief aan de politie doorgaf, kwamen de surveillerende agenten uit bij een leegstaande woning aan de Zuid-Oostsingel in Bergen op Zoom. Daar verstopte de man zich achter een machine, maar helaas voor hem vonden de agenten hem toch.

Bij hem troffen de agenten diverse zakken met oud ijzer en koper aan. Deze zijn in beslag genomen. Later heeft de aangehouden verdachte afstand van de goederen gedaan, zodat ze te zijner tijd teruggegeven kunnen worden aan de rechtmatige eigenaar.

De 33-jarige man uit Bergen op Zoom is in verzekering gesteld en zit nu nog vast.

Laad meer Bergen op Zoom

Geef een antwoord

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Kapsalon beschoten in Bergen op Zoom

Een kapsalon aan de Kastanjelaan is afgelopen nacht beschoten. In de ruit van de zaak zat …