Home Utrecht Man aangehouden voor overval op kapsalon

Man aangehouden voor overval op kapsalon

Dinsdag vond op de Jan van Galenstraat in Utrecht een overval plaats op een kapsalon. De politie heeft een verdachte aangehouden. Rond 11.30 uur stapte de verdachte de kapsalon binnen en dreigde met een wapen. Vervolgens ging de verdachte er met buit vandoor. Later op de dag kreeg de politie informatie over een mogelijke verdachte. De mogelijke verdachte, een 20-jarige man (woonplaats onbekend), is op de Wittevrouwenkade aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…