Home Utrecht Fietsers uit het niets getrapt

Fietsers uit het niets getrapt

Donderdag 28 maart werden twee fietsers uit het niets getrapt terwijl ze fietsten. Twee verdachten werden aangehouden. Rond 19.40 uur fietste een 26-jarige vrouw uit Utrecht over de Amsterdamsestraatweg. Ter hoogte van het Beuningenplein zag ze twee jongens waarvan één op het fietspad kwam staan. Op het moment dat de Utrechtse voorbij fietste gaf hij haar een trap tegen de heup. De Utrechtse kon door fietsen.

Rond 20.00 uur fietste een 31-jarige man uit Utrecht ook over de Amsterdamsestraatweg. Ter hoogte van de Plantage gebeurde bij hem hetzelfde als bij de Utrechtse, uit het niets werd hij getrapt door een jongen. De Utrechter belde gelijk de politie. Aan de hand van het signalement en met behulp van cameratoezicht hielden agenten twee 15-jarige jongens uit Utrecht aan voor de mishandeling. Ze zitten vast.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…