Home Noord-Brabant Breda Winkeldievegges betrapt op diefstal kleding

Winkeldievegges betrapt op diefstal kleding

Twee vrouwen van 23 en 17 jaar werden donderdag rond 16.00 uur betrapt op diefstal in een kledingzaak in de Ginnekenstraat. De dames liepen door het detectiepoortje en dat ging af. In de tassen van de dames zat kleding waar het beveiligingslabel nog aan zat. In de kinderwagens van de verdachten werden niet betaalde sieraden uit de winkel gevonden. De vrouwen werden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar een politiebureau. Zij verklaarden niet te weten hoe de spullen in hun tas waren gekomen. Na verhoor mochten de vrouwen naar huis.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Politie zoekt specifieke auto vanwege brandstichting woning

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de brand bij de woning aan de Scheldestraat is o…