Home Utrecht Aanrijding tussen twee auto’s

Aanrijding tussen twee auto’s

Donderdagavond ontstond een aanrijding tussen twee auto’s. De brandweer moest twee inzittenden bevrijden. Rond 21.30 uur reed een 19-jarige automobilist uit Utrecht over de Cartesiusweg in de richting van de Vleutenseweg. Volgens getuigen reed de bestuurder harder dan toegestaan en reed hij door een rood stoplicht op de kruising met de Nijverheidsweg. Op het moment dat de Utrechter de kruising gepasseerd werd kwam een auto de weg op vanaf de oprit van het benzinestation. De Utrechter probeerde nog te remmen maar een aanrijding was het gevolg. De twee inzittenden (leeftijd en woonplaats onbekend) van de auto die geraakt werd zaten bekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. Beiden werden met licht letsel naar het ziekenhuis gebracht. De Utrechter werd aangehouden en na verhoor met proces-verbaal heengezonden.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwegein – Gezocht – Bankpasfraude – Muntplein – Nieuwegein

Maandag 12 juni slaat een stille oplichtster toe. Ze zegt niks tegen het 84-jarige slachto…