Home Utrecht Verdachten aangehouden voor heling

Verdachten aangehouden voor heling

Agenten zagen donderdag een auto met hoge snelheid rijden. Toen ze achter het voertuig aanreden gooiden de inzittenden spullen uit de auto. Rond 04.35 uur reden agenten over de Soestwetering in Utrecht. Op de Hertogswetering zagen ze een auto met verhoogde snelheid rijden. Op het moment dat de agenten achter de auto gingen rijden, ging de bestuurder harder rijden (zo’n 120 km/u waar 50 km/u is toegestaan). Vervolgens zagen de agenten dat er spullen uit de auto werden gegooid. Na een korteachtervolging stopte de auto in de Leidsche Rijntunnel. In verband met de veiligheid dirigeerde de agenten de auto naar de Stadsbaan.

Op de Soestwetering troffen agenten een inbouwnavigatiesysteem aan die door de inzittenden uit de auto was gegooid. Hierop werden de drie, 25, 23 en 31 jaar uit Utrecht, aangehouden op verdenking van heling.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…