Home Utrecht Utrecht Stad Armband en ketting omgewisseld

Armband en ketting omgewisseld

Woensdag werd een vrouw aangesproken door een aantal personen in een auto. Later bleek haar armband en ketting omgewisseld. Een 82-jarige vrouw uit Utrecht werd 11.00 uur op de Alexander de Grotelaan aangesproken door een aantal inzittenden in een auto. Ze vroegen de Utrechtse de weg. De vrouw leunde wat naar voren om het goed te kunnen verstaan. Na het gesprekje reed de auto weg richting de Rooseveltlaan. Even later kwam de vrouw erachter dat haar armband en ketting omgewisseld waren door een andere armband en ketting.

De bijrijdster was een blanke vrouw tussen de 30 en 35 jaar met een fors postuur. Ze droeg een lichte hoofddoek. De vrouw achter de bijrijdster was een lichtgetinte vrouw en droeg een hoofddoek.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…