Home Noord-Brabant Breda Man steelt van elektronicazaak

Man steelt van elektronicazaak

Een 25-jarige man uit Krimpen aan den IJssel is woensdagavond 20 maart betrapt rond 22.00 uur op het stelen van spullen uit een elektronicazaak op de Kruisvoort in Breda. Een medewerker van de winkel zag hoe de man veiligheidsstickers van enkele goederen afhaalde en de zaak verliet zonder deze af te rekenen. De dief werd buiten de winkel aangehouden door een personeelslid van de zaak en overgedragen aan agenten. De man heeft vermoedelijk drugs gebruikt voordat hij de diefstal pleegde. Hij is ingesloten voor verhoor.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Samen tegen ondermijning en voor veiligheid

Twee panden vol drugs en veel signalen van ondermijning. Daar liepen medewerkers van de ge…