Home Overijssel Twente Almelo Deventernaar mishandeld met mes in Almelo

Deventernaar mishandeld met mes in Almelo

Maandag werd op de A35 onderaan de afrit Almelo Zuid een 20-jarige man uit Deventer mishandeld. De politie zoekt getuigen die kunnen helpen bij het oplossen van dit misdrijf. De man verklaarde dat hij omstreeks 00.30 uur op de A35 vanaf knooppunt Azelo reed, toen de automobilist achter hem ging bumperkleven. De Deventernaar werd ingehaald en werd onderaan de afrit tot stoppen gedwongen. Daarna werd hij met een mes mishandeld, waarbij hij meerdere snijwonden opliep. Hiervoor werd hij op de huisartsenpost behandeld.

De vermoedelijke dader reed in een zwarte Volkswagen Golf, type 4. Hij is circa 25 jaar oud en rond de 1.80m lang. De man heeft een licht getinte huidskleur en heeft donkere stekels. Hij droeg een zwarte broek, een zwart leren jack en een zwart t-shirt. Het mes leek op een broodmes. Het had een klein zwart handvat en een groot lemmet met hoek op het einde.

Laad meer Almelo

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt vijf mannen aan voor vuurwerk en voor voorbereidingshandelingen

in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 februari zag de politie op de Praubstraat een bus…