Home Utrecht Man gewond na overval

Man gewond na overval

In de nacht van vrijdag op zaterdag raakte een man gewond bij een overval in Houten. Omstreeks 03.35 uur kreeg de politie de melding van een inbraak aan het Witmos. Agenten gingen ter plaatse, maar troffen niets aan. Zij zochten in de omgeving naar de verdachten die de melder gezien had. Op dat moment kwam de melding binnen dat op de Mereveldseweg in Bunnik een man stond, die slachtoffer was van een overval. De overval bleek gepleegd te zijn op het Witmos in Houten. Daar hadden drie gewapende mannen bij de overval een auto gestolen, ook het slachtoffer van de overval moest mee. Hij werd uit de auto gezet in Bunnik. De auto werd brandend aangetroffen op de Normandie in Utrecht. Het 36-jarige slachtoffer raakte licht gewond en moest naar het ziekenhuis. Een team rechercheurs heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…