Home Drenthe Assen Man fietst zonder verlichting

Man fietst zonder verlichting

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats staande gehouden voor het fietsen zonder verlichting in Assen. Surveillerende agenten zagen de man fietsen over De Boomgaard. Zijn fietsverlichting werkte niet waarop de agenten de man een stopteken gaven. Op het moment dat de man de agenten ziet gaat hij er vandoor. Iets verderop kon de man alsnog staande worden gehouden. Na controle bleek dat de man nog een gevangenisstraf van 42 dagen moet uitzitten.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Wie is de bestuurder van deze auto die een scootmobiel aanreed in Emmen?

Update 30 september 2022 In dit onderzoek zijn twee verdachten aangehouden. Op 27 juni 202…