Home Utrecht Mannen eten zonder te betalen

Mannen eten zonder te betalen

Twee mannen die na het eten een horecagelegenheid verlieten zonder te betalen, zijn in de avond van dinsdag aangehouden. Rond 21.35 uur kregen agenten de melding dat een man in een horecagelegenheid aan de Drieharingstraat in Utrecht  had gegeten en weggegaan was zonder te betalen. De agenten kregen een goed signalement van de man en hij was ook gezien door cameratoezicht. De verdachte, een 30-jarige IJsselsteiner, werd samen met een andere man aangetroffen en staande gehouden door de spoorwegpolitie. De IJsselsteiner bleek samen met de andere man (gegevens onbekend) gegeten te hebben. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat de 30-jarige man nog een boete van 500 euro open had staan.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…