Home Noord-Brabant Eindhoven Man gearresteerd voor mishandelen en bedreigen ex-vriendin

Man gearresteerd voor mishandelen en bedreigen ex-vriendin

Een man van 29 jaar uit Eindhoven is dinsdagmiddag aangehouden omdat hij zijn ex-vriendin mishandeld en bedreigd zou hebben. De man zou dinsdagochtend rond 4.00 uur de 22-jarige vrouw in haar woning hebben geslagen en met een mes hebben bedreigd. De vrouw wist uit haar huis te vluchten en heeft de politie gewaarschuwd. Agenten zijn op zoek gegaan naar de man en hebben hem gevraagd naar het bureau in Eersel te komen. Daar is hij rond 15.00 uur aangehouden en vervolgens in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Diefstal – Heike – Veldhoven

Mede dankzij jullie hulp is de identiteit van deze verdachte bekend geworden. Mede dankzij…