Home Utrecht Utrecht Stad Drie jongens belagen man

Drie jongens belagen man

De politie hield in de middag van dinsdag drie jongens aan voor diefstal en vernieling. Agenten werden om 17.45 uur naar de Jacob van Ruisdaelstraat in Utrecht gestuurd, omdat daar drie jongeren een man zouden hebben belaagd en zijn auto hadden vernield. De melder had gezien dat zijn auto was vernield door de jongeren. Vervolgens werd hij door hen beroofd van zijn sigaretten. Ter plaatse troffen agenten drie verdachten aan die aan het signalement voldeden. Eén van hen, een 15-jarige jongen uit Utrecht, wist te ontkomen. Hij is later bij zijn woning aangehouden. De andere twee verdachten, twee 14-jarige jongens uit Utrecht, konden ter plaatse worden aangehouden.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…