Home Utrecht Amersfoort Maaike Koopmans Nederlands Kampioen ZZ-klasse

Maaike Koopmans Nederlands Kampioen ZZ-klasse

Maaike Koopmans uit Fluitenberg is zaterdag in De Meern Nederlands Kampioen geworden in de ZZ-klasse, de zwaarste klasse voor amateur springruiters.  Koopmans won het kampioenschap met haar paard Soraya, een 14-jarige merrie. Tweede werd Anne-Marie Poels uit Swolgen met haar paard Balougirl, de derde plek was er voor Zazou, met bereider Marco Verbeek uit Achterveld. De 24-jarige Koopmans was de enige van de deelnemers die de barrage foutloos kon afleggen.

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Hoogeveen – Politie zoekt in meerdere panden in het onderzoek naar de dood van Jihad Jafo

Op donderdag 6 oktober worden meerdere panden doorzocht door het rechercheteam dat de gewe…