Home Overijssel Deventer Automobilist rijdt in op voetganger

Automobilist rijdt in op voetganger

Vrijdagmiddag zou er op het Bellendonkplein zijn ingereden op een 61-jarige man uit Deventer. Een auto zou volgens de Deventenaar tot tweemaal toe vol op hem ingereden zijn. De man verklaarde dat hij nog net op tijd opzij kon springen. De aanleiding zou zijn gelegen in een situatie die al eerder was ontstaan. De Deventenaar verklaarde dat hij al eerder en vaker was aangesproken en uitgescholden door de man die op hem in zou zijn gereden.

De Deventenaar verklaarde dat hij op vrijdagmiddag zijn honden aan het uitlaten was waarbij hij de man voorbij liep. De man zou de 61-jarige Deventenaar uitgescholden hebben. Hierop bond de Deventenaar zijn honden aan een paal om de man die aan het schelden was aan te spreken. Daarop rende de man naar zijn auto en stapte in. De Deventenaar wilde nog steeds met de man spreken en vroeg hem om uit de auto te stappen. De man in de auto reed vervolgens achteruit en reed volgens de verklaring van de Deventenaar vervolgens op hem in. De Deventenaar kon zich door aan de kant te springen in veiligheid brengen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Vrouw achter haar huis beroofd

Een vrouw wordt op 27 januari tussen 10:15 en 10:30 uur achter haar woning aan de Claes Ja…