Home Noord-Brabant Helmond Politie doet onderzoek naar opgevist vuurwapen

Politie doet onderzoek naar opgevist vuurwapen

De politie onderzoekt de herkomst van een geladen vuurwapen, dat zaterdagmiddag uit een vijver in het Hortensiapark in Helmond werd gevist. Rond 16.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een man die verklaarde dat zijn zoontje kort daarvoor bij het magneetvissen op een pistool stuitte. Agenten die ter plaatse kwamen namen het wapen mee naar het bureau. Daar bleek uit onderzoek dat het ging om een echt en geladen vuurwapen. Door forensisch rechercheurs wordt verder onderzoek gedaan naar de herkomst. Het is niet duidelijk hoe lang het wapen in de vijver heeft gelegen.

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Verlaten plaats ongeval Stationsstraat Helmond

Goed nieuws! Deze zaak is opgelost, de verdachte heeft zichzelf gemeld. Iedereen bedankt v…