Home Utrecht Amersfoort Getuigen mishandeling gezocht

Getuigen mishandeling gezocht

Op twee verschillende locaties mishandelden een aantal jongens uit een groep dinsdag twee jongens. Rond 15.30 uur fietste een 15-jarige jongen uit Cothen met een aantal vrienden over de Oude Lageweg in Amersfoort. Nabij de kruising met de Zonnecel stond een groep jongens die de vrienden tegenhielden. De groep vroeg naar een naam maar geen van de vrienden waren dat. Plotseling gaf een van de jongens uit de groep de 15-jarige een trap op het hoofd. Hierna werd hij door twee andere jongens uit de groep geslagen. Toen een busje aan kwam rijden ging de groep ervandoor per scooter en fiets richting Hoevelaken.

Rond 15.40 uur fietste een 15-jarige jongen met vrienden over de Oude Lageweg richting de Rustenburgerweg. Vlak na het viaduct stond een groep jongens waarvan twee op een scooter. De vrienden passeerden de groep, waarna iemand uit de groep naar de jongen uit Groenekan spuugde. De vrienden fietsten door maar de scooter achterhaald hen op de Rustenburgerweg. De passagier slaat de jongen uit Groenekan met de helm waardoor hij ten val komt. De scooter reed terug naar de groep.

De jongen die de trap gaf op de oude Lageweg heeft een blanke huidskleur, rond de 1.80 meter lang en heeft blonde korte krulletjes. Hij droeg een lichtblauwe jas met capuchon een blauwe spijkerbroek en zat op een scooter.

Een van de jongens die klappen gaf had een lichtgetinte huidskleur, rond de 2.00 meter lang met een redelijk breed postuur. Hij droeg een zwarte jas, een zwarte trainingsbroek en een bontmuts met flappen over de oren. Hij zat op een scooter.

De tweede jongen die klappen gaf, had een lichtgetinte huidskleur, ongeveer 1.80 meter lang en droeg donkere kleding. Opvallend is zijn haar, zeer kort met aan de zijkant opgeschoren en een dunne strook haar in de vorm van een ‘mohawk’ op zijn hoofd. Hij had twee kale inkepeningen in de linker wenkbrauw.

 

Laad meer Amersfoort

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…