Home Noord-Brabant Den Bosch Auto’s botsen op de A50

Auto’s botsen op de A50

Dinsdagmiddag omstreeks 15.00 uur is een 40-jarige vrouw uit Den Bosch gewond geraakt toen zij in haar auto van achteren werd aangereden door een 38-jarige man uit Eindhoven. De brandweer heeft het dak van haar auto verwijderd. De aanrijding vond plaats op de A50 ter hoogte van Heteren.

Beide auto’s raakten fors beschadigd en werden afgesleept. De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De vrouw uit Den Bosch werd met onbekend letsel overgebracht naar het Radboud ziekenhuis.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Explosie bij voordeur woning ‘s-Hertogenbosch

Een bewoner aan de Zirkoon in ‘s-Hertogenbosch is vannacht rond kwart voor 1 hevig geschro…