Home Utrecht Vijf jongens gearresteerd in Vianen

Vijf jongens gearresteerd in Vianen

In het onderzoek naar de mishandeling van twee jongens uit de gemeente Vianen afgelopen zondag heeft de politie vijf verdachten gearresteerd. Het gaat om drie jongens van 15 en twee jongens van 16 jaar afkomstig uit Vianen. Het vijftal is in de vroege ochtend van dinsdag aangehouden en daarna in verzekering gesteld. Het vijftal wordt verdacht van betrokkenheid van openlijk geweld tegen personen. Na het opnemen van hun verklaringen is het vijftal in de loop van woensdagavond in vrijheid gesteld. Het Openbaar Ministerie behandelt het strafdossier tegen de verdachten voor een passende strafrechtelijke afdoening.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…