Home Noord-Holland Hilversum Overval op woning aan de Godelindeweg

Overval op woning aan de Godelindeweg

Dinsdagavond kreeg de politie de melding van een overval op een woning aan de Godelindeweg in Hilversum. Rond 22.00 uur drongen er bij de 84-jarige bewoner vier onbekende verdachten binnen. Zij hielden de man vast. Tegelijkertijd werd de woning en de kleding van het slachtoffer doorzocht. Korte tijd later renden de verdachten de woning weer uit in de richting van de Ceintuurbaan, waar zij mogelijk in een auto zijn gestapt. Het slachtoffer raakte niet gewond maar is wel behoorlijk geschrokken. Tijdens de zoektocht naar de verdachten werd ook de politieheli ingezet. De verdachten werden echter niet meer aangetroffen.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…