Home Flevoland Almere Twee aanhoudingen na mishandeling jonge vrouw

Twee aanhoudingen na mishandeling jonge vrouw

Twee Almeerders (19 en 20 jaar) zijn woensdagavond aangehouden op verdenking van mishandeling van een 18-jarige vrouw. De twee mannen zitten vast. Rond 18.40 uur rukten agenten uit naar een vechtpartij in de supermarkt aan de Ambonstraat. Vier mannen en een vrouw waren betrokken bij een vechtpartij. De vrouw is een medewerker van de supermarkt. Vlak voordat de agenten ter plaatse kwamen renden de vier verdachten weg.

De ruzie is vermoedelijk ontstaan omdat de medewerkster een van de mannen had aangesproken op het feit dat hij een tas mee wilde nemen. Omdat dit niet is toegestaan volgens de huisregels. Er ontstond een woordenwisseling waarbij het personeelslid werd beledigd en tenslotte door meerdere verdachten is geslagen en geschopt. Een klant en winkelpersoneel grepen in waarna de vechtersbazen wegrenden de winkel uit. Een politie-eenheid kwam de twee verdachten in de omgeving tegen en hield het duo aan. De vrouw liep letsel op aan gezicht, arm en rug en heeft aangifte gedaan. Het onderzoek richt zich op de andere verdachten.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Explosie leidt naar hennepkwekerijen

Aan de Markerkant raakte op 29 mei een deur van een bedrijfspand beschadigd door een explo…