Home Utrecht Man in IJsselstein mishandeld door twee jongens

Man in IJsselstein mishandeld door twee jongens

In de nacht van woensdag op donderdag werd een jongeman mishandeld. De politie werd rond 00.15 uur naar de Achtersloot in IJsselstein gestuurd, omdat daar een vechtpartij zou hebben plaatsgevonden. Later bleek dat een 20-jarige IJsselsteiner in het park naast de Achtersloot was geslagen. De man was een rondje gaan lopen en kreeg ineens een klap in het gezicht. Hij viel op de grond en kreeg meerdere schoppen van twee jongens. Vervolgens ging het duo er vandoor. Het slachtoffer liep onder andere letsel in zijn gezicht op.

Doordat het donker was in het park, kon het slachtoffer alleen zien dat de jongens spijkerbroeken en zwarte jassen met capuchon droegen. Vermoedelijk hadden ze een Gazelle Orange fiets bij zich, waarvan het voorlicht knipperde.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…