Home Utrecht Nieuwegein Twintig bekeuringen bij verkeerscontrole

Twintig bekeuringen bij verkeerscontrole

Woensdag werden twintig bekeuringen uitgeschreven bij een verkeerscontrole. Tussen 07.30 uur en 11.45 uur hielden agenten een verkeerscontrole op De Knoest aan de Rijksweg A27. In totaal werden 55 voertuigen gecontroleerd. Er zijn 20 bekeuringen uitgeschreven, voor onder anderen het niet dragen van de gordel, het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs, niet handsfree bellen en een niet zichtbare kentekenplaat. Twee voertuigen mochten niet meer verder rijden vanwege technische gebreken.

Laad meer Nieuwegein

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…