Home Utrecht Agenten slaan ruit in

Agenten slaan ruit in

Om in een woning te kunnen komen sloegen agenten in de vroege ochtend van vrijdag een ruit in. Rond 04.55 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw in haar woning aan de Dukaatslag in Houten onwel was geworden en achter de voordeur lag. Agenten gingen ter plaatse, maar zij konden de voordeur niet forceren omdat de 80-jarige bewoonster daar achter lag. Daarop vernielden de agenten een ruit van de woning en klommen naar binnen. Zij konden vanaf de binnenzijde de voordeur voor het ambulancepersoneel openen. Het slachtoffer had erg veel pijn in haar heup. Zij werd per ambulance overgebracht naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. Een familielid zorgde ervoor dat de schade werd hersteld.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…