Home Groningen Groningen Stad Politie onderzoekt tasjesroof

Politie onderzoekt tasjesroof

Donderdagavond rond half tien is aan de Morgensterlaan in Groningen een 43-jarige vrouw uit Groningen beroofd van haar tas. Ze liep in de straat en werd volgens haar verklaring door een onbekende man met een spray in haar gezicht gespoten. Daarna rukte hij haar tas uit haar handen, waarbij de vrouw kwam te vallen. De dader is weggerend in de richting van de Mercuriusstraat.

De dader is een man van ongeveer 1.70 meter lang met een donkere huidskleur. Hij was gekleed in sportkleding en droeg een zwarte broek en een zwart bijpassend jack met witte strepen. Hij liep op witte sportschoenen en had de capuchon op zijn hoofd. De vrouw had hem in de Eikenlaan al zien joggen. De kans bestaat dat deze man haar al enige tijd is gevolgd of heeft geobserveerd.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…