Home Noord-Brabant Breda Bon voor gladde band en te hard rijden

Bon voor gladde band en te hard rijden

Bij een brom- en snorfietscontrole op de Tuinzigtlaan in Breda zijn donderdagmiddag rond 16.00 uur 20 personen gecontroleerd. Een bestuurder reed met een veel te gladde band en kreeg daarvoor een boete. Nog 19 andere personen werden gecontroleerd, onder andere op (constructie) snelheid. Die was bij de helft van de gecontroleerde bromfietsen te hoog. De hoogst gemeten snelheid die een van de bromfietsen kon rijden was 81 km/u, terwijl 45 km/u is toegestaan. Zij kregen allen een bon. Verder zijn er vijf kentekenbewijzen deel 1A ingevorderd, want bij hen was de constructiesnelheid meer dan 15 km/u. Eén bestuurder is doorverwezen naar Bureau Halt.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…