Home Uncategorized Hennepplantages geruimd

Hennepplantages geruimd

Vandaag heeft de politie op drie plaatsen in Geverik, Beek en Geleen hennepplantages ontmanteld. Dit naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem. In Geverik werden twee mannen aangehouden bij een hennepplantage bij een woning aan de Kapelweg. Het ging om de bewoner (35) en een man (42) uit Maastricht. De plantage bestond uit 99 planten, ook was er sprake van diefstal van stroom en was met de watermeter geknoeid. In Beek werd een plantage onder een loods aan de Raadhuisstraat aangetroffen. Hier stonden 90 planten en was met stroom geknoeid. In Geleen ten slotte werden drie ruimtes met hennep aangetroffen in een appartement aan de Annastraat. In totaal ging het om 317 planten. Verder werd hier een hennepdrogerij aangetroffen met 8 kilo gedroogde henneptoppen. Ook in dit pand werd de stroom niet legaal gekregen. Essent ontdekte een illegale aftakking die verdween naar een appartement in de buurt. Ook daar werd een plantage aangetroffen, op dit moment is nog niet bekend hoeveel planten hier staan.

Laad meer Uncategorized

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Man raakt gewond bij steekincident

In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 mei rond 01.50 uur werd een 42-jarige man uit Alm…