Home Overijssel Deventer Fietsster ernstig gewond bij aanrijding

Fietsster ernstig gewond bij aanrijding

Een 40-jarige fietsster uit Deventer raakte maandag ernstig gewond bij een aanrijding. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld. Omstreeks 10.30 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Leonard Springerlaan in Deventer. Op de Leonard Springerlaan kwamen een 47-jarige automobiliste uit Hengelo en een 40-jarige fietsster met elkaar in aanrijding. De fietsster raakte hierbij ernstig gewond en werd met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis over gebracht. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Poging Inbraak in bedrijfspand

Op 18 december breken twee mannen in, in het bedrijfspand van Auping aan de Maagdenburgstr…