Home Zuid-Holland Rotterdam Aanhouding voor poging inbraak school IJsselmonde

Aanhouding voor poging inbraak school IJsselmonde

De politie heeft zaterdagochtend een 37-jarige Rotterdammer aangehouden voor poging inbraak bij een middelbare school aan de Olympiaweg in Rotterdam. Rond 10.30 zaterdagochtend kreeg de politie een melding van buurtbewoners die een persoon over het hek van een middelbare school aan de Olympiaweg zagen klimmen. Hij zou donkere kleding dragen en een fiets bij zich hebben. Toegesnelde agenten zagen op het terrein van de school een man lopen die aan de beschrijving voldeed. Het bleek te gaan om een 37-jarige Rotterdammer. Hij is aangehouden. Op het politiebureau bleek de fiets van diefstal afkomstig te zijn. De man moet zich morgen middels supersnelrecht verantwoorden.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…