Home Zuid-Holland Rotterdam Aanhouding voor poging inbraak school IJsselmonde

Aanhouding voor poging inbraak school IJsselmonde

De politie heeft zaterdagochtend een 37-jarige Rotterdammer aangehouden voor poging inbraak bij een middelbare school aan de Olympiaweg in Rotterdam. Rond 10.30 zaterdagochtend kreeg de politie een melding van buurtbewoners die een persoon over het hek van een middelbare school aan de Olympiaweg zagen klimmen. Hij zou donkere kleding dragen en een fiets bij zich hebben. Toegesnelde agenten zagen op het terrein van de school een man lopen die aan de beschrijving voldeed. Het bleek te gaan om een 37-jarige Rotterdammer. Hij is aangehouden. Op het politiebureau bleek de fiets van diefstal afkomstig te zijn. De man moet zich morgen middels supersnelrecht verantwoorden.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Overval – Rietdijk – Rotterdam

Zondagavond 23 oktober overvielen twee mannen met een vuurwapen de cafetaria aan de Rietdi…