Home Overijssel Twente Enschede Twee mannen aangehouden voor woninginbraak

Twee mannen aangehouden voor woninginbraak

Woensdagochtend werden aan de Spielehorst in Enschede twee mannen gezien die bij een woning over een schutting klommen. De politie trof even later twee mannen aan op de Esmarkerrondweg aan die aan het door de melder gegeven signalement voldeden. Bij de woning aan de Spielehorst werd een opengebroken raam aangetroffen. Ook bleek een van de twee een inbrekerswerktuig bij zich te hebben. Het betrof een 22-jarige man men onbekende woon- of verblijfplaats en een 23-jarige man uit Enschede. Beiden werden aangehouden. Proces-verbaal wordt tegen hen opgemaakt.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almelo – Gezocht – Winkeldiefstal – de Galerij – Almelo

Op 23 april stal deze man voor honderden euro’s merkkleding uit een kledingwinkel aan de G…