Home Noord-Holland Zaanstad Getuigen gezocht van beroving

Getuigen gezocht van beroving

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving dinsdagavond om 17.21 uur in het Darwinpark in Zaandam. Een 38-jarige vrouw uit Zaandam liep in het park toen zij door een jongen, die van een scooter stapte, geduwd werd. Ze viel en op dat moment pakte de jongen haar tas af. Hij stapte weer achterop de scooter bij een andere jongen die vervolgens wegreed.  Beide verdachten (vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst) droegen een zwart petje en zwarte jassen. Leeftijd ongeveer 20 – 22 jaar oud. Ze reden op een witte scooter zonder helm.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Fryslân/Noord-Holland – Zeven aanhoudingen voor productie van verdovende middelen

De Friese recherche heeft woensdagochtend 29 november zeven mannen aangehouden in een onde…