Home Zuid-Holland Rotterdam Vuurwapen gevonden bij controle auto in Rotterdam

Vuurwapen gevonden bij controle auto in Rotterdam

Bij een controle van een auto op de Vierambachtsstraat in Rotterdam op donderdag in de vroege ochtend, vonden politieagenten een vuurwapen. De drie inzittenden zijn aangehouden. Een getuige zag het vuurwapen bij een van de inzittenden van de auto en waarschuwde de politie. Agenten gingen meteen ter plaatse en troffen de auto aan in een parkeervak. De drie inzittenden werden aangehouden met de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten. In de auto vonden de agenten een vuurwapen. De mannen, van 28 en 34 zonder vaste woonplaats en een 38-jarige Vlaardinger, werden naar het politiebureau gebracht voor verhoor.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Snel verdachte (21) aangehouden na overval op Rijnwaterstraat

Een man probeerde vrijdagavond om 20.30 uur een snackbar te overvallen. Hij liep de zaak b…