Home Overijssel Twente Enschede Politie staakt achtervolging drugsdealers

Politie staakt achtervolging drugsdealers

Woensdag zijn agenten, die rijden in een onopvallende politieauto, in het begin van de avond getuige van een drugsdeal in Enschede. Als de agenten de verdachten willen aanspreken gaan zij er als een speer vandoor. De agenten ontsteken de zwaailichten en achtervolgen de verdachten. Er wordt met hoge snelheid gereden door Enschede en Glanerbrug. Als de veiligheid van de overige weggebruikers in gevaar komt besluiten de agenten de achtervolging te staken. Hierdoor verliezen zij de verdachten uit het oog.

Onderweg op de Bultsweg, bij het speeltuintje, wordt er wat uit het raam van de verdachte auto gegooid. De agenten en de aanwezige buurtbewoners vinden drugs. Onderzoek moet uitwijzen om welke drugs het gaat. Het onderzoek naar de verdachten en deze drugsdeal is nog in volle gang. Dit maakt dat er geen gedetailleerde informatie kan worden gegeven.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…