Home Utrecht Man in woning overvallen, politie zoekt auto

Man in woning overvallen, politie zoekt auto

Een bejaarde bewoner (80) van de Marowijnedreef in Utrecht is in de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 april het slachtoffer geworden van een overval in zijn woning door enkele onbekende mannen. Daarbij raakte het slachtoffer licht gewond. Rond 04.15 uur wist het hulpbehoevende slachtoffer zelf alarm te slaan. Onbekend is nog of er wapens zijn gebruikt. De buit bestond naast sieraden uit de auto van het slachtoffer. De politie heeft de zaak in onderzoek en is dringend op zoek naar deze auto.

Het gaat om een blauwe Nissan Micra met het kenteken 42-NB-PN. Heeft u de auto ergens zien staan? Of heeft u andere informatie met betrekking tot deze overval? Neem dan contact op met de politie van het district Utrecht stad, via 0900 – 88 44. Anoniem bellen kan ook, naar Meld Misdaad Anoniem, via 0800 -7000.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Steekincident in winkel – Update

Update – De 60-jarige man uit Amersfoort is aan zijn verwondingen overleden. Het inc…