Home Noord-Holland Hilversum Man gearresteerd wegens mishandeling

Man gearresteerd wegens mishandeling

Een 29-jarige man uit Bussum is zondagavond in Naarden gearresteerd op verdenking van mishandeling. Rond 22.00 uur kregen agenten een melding dat een man was mishandeld, omdat hij de jas van de vriendin van de 29-jarige man zou hebben gestolen. De melder zou door de verdachte ook verbaal zijn bedreigd met een vuurwapen. Na het incident was de 29-jarige man weggereden in zijn auto waarvan de gegevens bekend waren. Agenten keken in de omgeving uit en zagen rond 23.05 uur de auto rijden over de afrit van de Rijksweg A1 richting Gooimeer.

Daar niet was uit te sluiten dat de 29-jarige in het bezit zou kunnen zijn van een vuurwapen, gaven agenten hem een stopteken en werd hij met gebruikmaking van de ‘uitpraatprocedure’ aangehouden. Een 19-jarige vrouw uit Bussum die bij hem in de auto zat, werd ook aangehouden. Zij bleek niets met de zaak te maken te hebben en werd direct na de voorgeleiding in vrijheid gesteld. De Bussummer zit vast voor onderzoek en verhoor. In zijn auto werd geen vuurwapen gevonden. Wel troffen agenten drie zakjes met wiet en een klapmes aan en die goederen zijn in beslag genomen.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…