Home Friesland Drachten Negen lawaaiige auto’s bij automeeting

Negen lawaaiige auto’s bij automeeting

De politie heeft zondag bij een automeeting in Drachten het verkeer gecontroleerd. Van 9 personenauto’s is het kentekenbewijs ingevorderd, omdat de auto’s het toegestane geluidsniveau overschreden. De eigenaren kunnen het kentekenbewijs terug krijgen als de auto in originele staat wordt teruggebracht en deze door de RDW herkeurd is. De bestuurders kregen bovendien een bekeuring.

Daarnaast zijn bekeuringen uitgeschreven voor niet handsfree bellen (2x), niet dragen van een helm, het maken van een wheelie met de motor (veroorzaken van gevaar), omgebogen kentekenplaat, gladde banden, geen voorrang verlenen op een voetgangersoversteekplaats en aanhanger zonder kentekenplaat.

Laad meer Drachten

Geef een reactie

Bekijk ook

Man aangehouden voor dodelijk steekincident in Heerenveen

De politie heeft dinsdagavond een 30-jarige man uit Drachten aangehouden voor een dodelijk…