Home Gelderland Ede Drie woninginbrekers aangehouden in Veenendaal

Drie woninginbrekers aangehouden in Veenendaal

Op zondagmiddag hielden agenten drie woninginbrekers aan in Veenendaal. Eén van de fietsen waar zij op gekomen waren, bleek als gestolen gesignaleerd te staan. Rond 16.20 uur meldde een oplettende getuige dat drie jongens aan het inbreken waren in een woning aan de Julianastraat. Agenten gingen direct naar het huis en zagen daar het drietal.

Twee van de jongens renden hard weg en klommen over een schutting. De ander konden de agenten direct aanhouden. Zij gingen op zoek naar de andere twee en één van hen vonden zij verstopt in een schuur in de omgeving. Ook hij werd aangehouden. De derde werd niet meer gevonden. Later op het bureau werd de identiteit van de derde verdachte bekend en kon hij alsnog buiten heterdaad worden aangehouden. De drie jongens zijn 15 en 16 jaar en komen uit Veenendaal.

De drie jongens waren op de fiets gekomen. Eén van de fietsen bleek van diefstal afkomstig te zijn. Alle drie de fietsen zijn in beslag genomen.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Grote controle van politie en partners in Ede

De politie heeft donderdag 11 mei een grote controle gehouden aan de Edese Keesomstraat. I…