Home Noord-Holland Hilversum Hilversum – Getuigenoproep Schietincident

Hilversum – Getuigenoproep Schietincident

De politie zoekt getuigen van een schietincident op het Stationsplein op zaterdag 2 juni.

Rond 22.50 uur werd een 20-jarige man uit Hilversum hier beschoten door een man. Verdachte en slachtoffer kennen elkaar. Hij raakte niet gewond en schakelde de politie in. Die trad daarop met ondersteuning van het arrestatieteam een woning aan de Larenseweg binnen. In de woning werd de verdachte niet aangetroffen. Wel werden gasdrukkogels en patroonhouder aangetroffen.

De recherche heeft het vermoeden dat er met een gasdrukpistool is geschoten op de Hilversummer. Deze heeft aangifte gedaan. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en naar de verdachte. Zijn identiteit is bij de politie bekend. Met diverse getuigen is al gesproken. Getuigen die nog geen contact hebben gehad met politie of meer informatie hebben, kunnen contact opnemen met de recherche in Hilversum via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via M-online.

Laad meer Hilversum
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Overleden vrouw in IJ: recherche houdt verdachte aan

Woensdagmiddag 29 november 2023 werd in het IJ het lichaam van een overleden vrouw aangetr…