Home Noord-Holland Hilversum Verdachten woninginbraak aangehouden

Verdachten woninginbraak aangehouden

Dinsdag 12 maart renden drie mannen weg bij het zien van agenten. Even daarvoor bleek een inbraak gepleegd in Hilversum. Twee verdachten konden worden aangehouden. Rond 03.00 uur zagen agenten drie mannen in versnelde pas lopen op de Kerkstraat. Bij het zien van de agenten renden ze weg. Twee van hen, 23 en 34 jaar uit Hilversum, konden worden staande gehouden.

Even daarvoor bleek een woninginbraak gepleegd aan de Torenlaan. Een bewoner was wakker geworden van geluid. Buiten zag hij drie mannen in zijn auto zitten die bij het zien van de bewoner de auto uitstapten en wegrenden. Het signalement van de drie kwam overeen met de drie mannen op de Kerkstraat. Hierop werden de twee staande gehouden Hilversummers aangehouden. Ze zitten vast.

Laad meer Hilversum

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe Hollandse Waterlinie genomineerd als werelderfgoed

Het kabinet heeft besloten om de verdedigingslinie de Nieuwe Hollandse Waterlinie te nomin…