Home Gelderland Apeldoorn Ongeval nadat bestuurder onwel werd

Ongeval nadat bestuurder onwel werd

Een 50-jarige man uit Apeldoorn veroorzaakte maandag 11 maart een eenzijdige aanrijding nadat hij onwel werd in zijn auto in Dronten. Rond 16.10 uur reed de man met zijn auto op de rotonde aan het Gangboord. Hij stuurde rechtdoor, reed over de rotonde heen en raakte een evrkeersbord. Omstanders waarschuwden de politie en ambulance. Al snel bleek dat de man onwel was geworden in zijn auto en de macht over het stuur was verloren. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Zwolle. De auto is afgesleept met schade aan de voorzijde.

 

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Fuutweg – Apeldoorn

Aan de Fuutweg in Apeldoorn ging een man er vandoor met een gevonden portemonnee. Hij nam …