Home Flevoland Almere Auto belandt op de kop in de sloot

Auto belandt op de kop in de sloot

Dinsdagmiddag belandde een auto op de kop in de sloot. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn. Rond 14.50 uur gingen agenten naar de Papmushavenweg in Almere. Een 44-jarige automobilist uit Almere was door nog onbekende oorzaak met de auto op de kop in de sloot belandt. Agenten roken een alcohollucht en namen een blaastest af. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn. Door de brandweer is de Almeerder uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens de hulpverlening door agenten, sloeg de Almeerder een agent. De man is aangehouden voor rijden onder invloed en mishandeling. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Getuigen gezocht poging straatroof Almere

Op donderdagavond 26 januari is een 64-jarige man slachtoffer geworden van een poging tot …