Home Flevoland Almere Auto belandt op de kop in de sloot

Auto belandt op de kop in de sloot

Dinsdagmiddag belandde een auto op de kop in de sloot. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn. Rond 14.50 uur gingen agenten naar de Papmushavenweg in Almere. Een 44-jarige automobilist uit Almere was door nog onbekende oorzaak met de auto op de kop in de sloot belandt. Agenten roken een alcohollucht en namen een blaastest af. De man bleek onder invloed van alcohol te zijn. Door de brandweer is de Almeerder uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens de hulpverlening door agenten, sloeg de Almeerder een agent. De man is aangehouden voor rijden onder invloed en mishandeling. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Gezocht – Overvallen in Almere Haven

De afgelopen maanden zijn er meerdere woningen, supermarkten en winkels overvallen in Alme…