Home Noord-Holland Amsterdam Duo opgepakt na bedreigen trambestuurder

Duo opgepakt na bedreigen trambestuurder

Wegens het bedreigen van een trambestuurder in de Kinkerbuurt in Amsterdam heeft de politie woensdagmiddag twee Amsterdammers van 20 en 24 jaar opgepakt. De trambestuurder kreeg het eerder al op de Admiraal de Ruyterweg met het duo aan de stok: in verband met werkzaamheden kon er niet gestopt worden op de halte daar. De Amsterdammers reageerden daarop toen de tram langzaam doorreed. Ze sloegen op de ramen en scholden de trambestuurder uit. Bij de volgende halte op de Elisabeth Wolffstraat doken de twee weer op waarbij de trambestuurder met geweld zou zijn bedreigd. De twee werden kort daarop door de inmiddels gewaarschuwde politie aangehouden. Door de trambestuurder is aangifte gedaan.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Mogelijk explosief aangetroffen

De politie kreeg op maandag 12 februari om 06.00 uur een melding van een verdacht voorwerp…